101

4 bäddar (12 m²), minikök med kallvatten, kylskåp och husgeråd. Våningssängar med täcken och kuddar. Belägen på berget. Utemöbler finns.
Ej husdjur.

102

4 bäddar (12 m²), minikök med kallvatten, kylskåp och husgeråd. Våningssängar med täcken och kuddar. Belägen på berget. Utemöbler finns. Husdjur tillåtna.

106

4 bäddar (12 m²), kokplattor, kylskåp och husgeråd. Våningssängar med täcken och kuddar. Belägen på berget med havsutsikt. Utemöbler finns. Husdjur tillåtna.

107

4 bäddar (15 m²), kokplattor, kylskåp och husgeråd. Våningssängar med täcken och kuddar. Belägen på berget med havsutsikt. Utemöbler finns.

EJ HUSDJUR.

Smultronstället nr: 6

4 bäddar (16 m²), minikök med kallvatten, kylskåp, husgeråd och kaffebryggare. Våningssängar med täcken och kuddar. Avskilt läge med havsutsikt. Utemöbler finns. Ej husdjur!

109, 110

4 bäddar (20m2), minikök med kallvatten, kylskåp, husgeråd och kaffebryggare. Våningssäng och ny bäddsoffa med överslaf täcken och kuddar. Altan med utemöbel. Belägen vid bryggorna.
Ej husdjur!

103

2 bäddar (10 m2), minikök med kallvatten, kylskåp och husgeråd. Våningssäng med täcken och kuddar. Belägen på berget med havsutsikt.
Ej husdjur!

108

2 bäddar (10 m2), kokplattor, kylskåp och husgeråd. Våningssängar med täcken och kuddar. Belägen på berget. Altan med utemöbel.
Ej husdjur!

104 Bungalow

Liten stuga med snedtak, 2 sovplatser, kylbox, kokplatta, husgeråd, täcken, kuddar. Altan med utemöbler. Ej husdjur!